IZBORI U HRVATSKOJ: Pupovac - Rezultati očekivani, ali i iznenađujući

Izvor: Večernje novosti, 06.Jul.2020, 00:10

IZBORI U HRVATSKOJ: Pupovac - Rezultati očekivani, ali i iznenađujući

Rezultati izbora su delimično očekivani, ali i delimično iznenađujući, izjavio je večeras predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac Rezultati izbora su delimično očekivani, ali i delimično iznenađujući, izjavio je večeras predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac. "Bilo je vidljivo da se HDZ oporavlja zadnjih desetak dana, ali da će Restart koalicija proći ovako loše, to nije bilo vidljivo. U celini gledano >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << imaćemo težak Sabor", ocenio je Pupovac, prenosi Hina.Na pitanje hoće li SDSS ići u koaliciju s HDZ-om, Pupovac je odgovorio da će njegova stranka pričekati ukupne rezultate."HDZ je očuvao političku snagu u političkom životu koja mu pruža mogućnost da formira koaliciju", rekao je on i dodao kako SDS S u ovom trenutku ne razmišlja o postavljanju uslova HDZ-u, već isključivo o svojim izbornim rezultatima.Pupovac je komentarisao i eventualnu saradnju s Domovinskim pokretom koji predvodi Miroslav Škoro."Bilo je mnogo njihovih kampanja protiv mene. Bilo je mnogo otrovnih poruka koje su poslane, ali pričekat ćemo što je realno moguće ulaziti u koaliciju ili ne", zaključio je Pupovac.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SDSS-u sva tri mandata srpske manjine

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2020

ZAGREB - Na izborima održanim u nedjelju u Hrvatskoj, najviše glasova srpske nacionalne manjine dobili su kandidati Srpske samostalne demokratske stranke (SDSS) Milorad Pupovac, Dragana Jeckov i Boris Milošević.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.