Izvor: Blic, 04.Mar.2018, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBORI U CRNOJ GORI Sveštenik SPC Rojević nije prihvatio predsedničku kandidaturu

Sveštenik Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori Željko Rojević nije prihvatio predlog Srpske koalciji da bude kandidat na predsedničkim izborima zakazanim za 15. april.

Rojević je zahvalio Srpskoj koaliciji za ukazano poverenje i predlogu da kao nestranačka ličnost bude kandidat za predsednika Crne Gore.

"Iako uviđam brojne probleme u našem društvu i državi, kao i neophodnost promena, takav predlog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ne mogu da prihvatim, jer sam kao sveštenik dužan da budem pastir svima i da svoju jevanđeljsku misiju ne ugrožavam svetovnim angažmanom", naveo je Rojević u pismu.

Predsedništvo Srpske koalicije odlučilo je juče da predsednički kandidat Srpske koalicije bude sveštenik Željko Rojević, jer je iz nestranačka ličnost najčasnije profesije koja garantuje pobedu opozicije.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.