Izvor: Danas, 08.Mar.2024, 08:24

INTERVJU Miloš Jovanović: Aleksandar Vučić ima nesporni talenat da izvlači najgore iz ljudi

"Ponovljeni izbori u Beogradu koji bi se održali 28. aprila apsolutno su neprihvatljivi jer do tada ne mogu da se ispune neophodni uslovi za unapređenje izbornog procesa i sprečavanja nepravilnosti kojima smo svi bili svedoci 17. decembra prošle godine. Dakle, ponovljeni izbori moraju da se održe u roku koji omogućava da budu sprovedene mere, a koje se tiču najpre sređivanja biračkog spiska i otvaranja medija. U suprotnom, izbori zaista gube smisao", kaže u razgovoru za Danas Miloš Jovanović, predsednik Nove Demokratske stranke Srbije.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović: Sada su priotitet izborni uslovi, pa tek onda priča o kolonama

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Mar.2024

Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Miloš Jovanović rekao je danas da opozicija ne mora nužno da odgovori na formiranje Pokreta za narod i državu čije je osnivanje najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, formiranjem širokog saveza za nove beogradske izbore, ocenjujući da...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.