I Beli bojkotuje izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2020, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I "Beli" bojkotuje izbore

Odlučio sam da bojkotujem izbore, ne zato što sam oduševljen tom idejom, nego jednostavno ne postoje ni ljudski, ni finansijski resursi, a ni izbori neće biti fer, ocenio je za "Danas" Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli.

Pošto je to opozicija odlučila, od bojkota očekujem da nešto donese, ali mislim da je to teška priča, rekao je Maksimović.

On je ocenio i da je dobro što >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno rekao da "Beli nije njegov projekat".

"Rekao je da nisam njegov, što je okej, ali sa druge strane, ta slatkorečivost, njegova standardna priča. On to radi isplanirano, uostalom kao i sve što radi. Sve vreme me je hvalio da bi ljudi samim tim stekli utisak da sam njegov miljenik", rekao je Maksimović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beli: Odlučio sam se za bojkot

Izvor: Danas, 17.Jan.2020

Odlučio sam da bojkotujem izbore. Ne zato što sam oduševljen tom idejom, nego jednostavno ne postoje ni ljudski ni finansijski resursi, a ni izbori neće biti fer.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.