Hitna sednica u Sarajevu

Izvor: B92, 23.Maj.2022, 08:20

Hitna sednica u Sarajevu

Sarajevo -- Hitna sednica Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH zakazana je za danas na zahtev bošnjačkih delegata, kako bi bila obezbeđena novčana sredstva za izbore.

Opšti izbori zakazani su za 2. oktobar.

Svih pet delegata Kluba Bošnjaka u Domu naroda potpisali su i 16. maja dostavili Kolegijumu Doma naroda zahtev za sazivanje hitne sednice kako bi bila obezbeđena novčana sredstava za opšte izbore, prenosi Srna.

Predlogom zaključka u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << okviru zahteva za održavanje hitne sednice predvidja se da Dom naroda naloži Savetu ministara donošenje odluke o odobravanju i raspodeli sredstava u iznosu od 12,5 miliona konvertibilnih maraka na ime rashoda Centralne izborne komisije BiH, za održavanje ovogodišnjih opštih izbora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.