Izvor: Danas, 29.Feb.2024, 01:31

HINA: Vlast i opozicija Srbije različito o postizbornom izveštaju OEBS-a

Hrvatska novinska agencija HINA piše da su izveštaj Kancelarije OEBS za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) o decembarskim izborima u Srbiji "vlast i i opozicija u Beogradu protumačili u sredu svako iz svog ugla - opoziciona koalicija 'Srbija protiv nasilja' tvrdi da su potvrđeni njihovi navodi o izbornoj krađi, a vlast insistira na tome da je 'stavljena tačka' na optužbe i da krađe nije bilo".
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Biljana Đorđević (ZLF) odgovara Ani Brnabić: Tačka je stavljena tako što je konstatovano da je krađe izbora bilo

Izvor: Danas, 29.Feb.2024

ODIHR je izašao iz svog diplomatskog rečnika u izveštaju o izborima u Srbiji, u njemu je konstatovano da je krađe izbora bilo, a iako se ne navodi šta će se destiti ako se njihove preporuke ne sprovedu, izveštaj ima upotrebnu vrednost, ocenile su sagovornice N1 Sofija Mandić i Biljana Đorđević.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.