Gvaido bojkotuje prevremene izbore

Izvor: B92, 23.Avg.2019, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvaido bojkotuje prevremene izbore

Karakas -- Huan Gvaido poručio je da politički protivnici predsednika Nikolasa Madura neće učestovati ni na kakvim prevremenim izborima koji budu raspisani.

U intervjuu za agenciju AP Gvaido je rekao da bi svaki izbori dok je Maduro na vlasti bili "farsa".

Aktuelna vlast u Venecueli najavila je parlamentarne izbore početkom iduće godine. Parlament Venecuele je pod većinskom kontrolom opozicije.

Gvaido, koji se samoproglasio predsednikom Venecuele, kaže da planira da zadrži tu titulu i kada mu se završi mandat u Skupštini.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Guaido bojkotuje prijevremene izbore u Venecueli

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Avg.2019

KARAKAS - Lider opozicije u Venecueli Huan Guaido poručio je da politički protivnici predsjednika Nikolasa Madura neće učestovati ni na kakvim prijevremenim izborima koji budu raspisani.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Gvaido bojkotuje prevremene izbore u Venecueli

Izvor: Radio 021, 23.Avg.2019

Lider opozicije u Venecueli Huan Gvaido poručio je da politički protivnici predsednika Nikolasa Madura neće učestovati ni na kakvim prevremenim izborima koji budu raspisani...U intervjuu za agenciju AP Gvaido je rekao da bi svaki izbori dok je Maduro na vlasti bili "farsa"...Aktuelna vlast u Venecueli...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.