Gudžević: SDA Sandžaka uvek spremna za izbore

Izvor: Blic, 19.Avg.2015, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gudžević: SDA Sandžaka uvek spremna za izbore

Portparol Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Edin Gudžević izjavio je danas da izbore treba što pre raspisati, ako bi oni doneli dobrobit Srbiji i poručio da je bošnjačka partija uvek spremna za izbore.

- Mi smo uvek spremni za izbore. Ako bi raspisivanje izbora donelo dobrobit, onda ih treba što pre raspisati, ali ako bi nam novi izbori samo produžili ovako teško stanje, naravno da ih ne treba raspisivati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - rekao je Gudžević agenciji Beta povodom izjave premijera

u Srbiji.

Gudžević je dodao da država "konačno mora da prizna izbornu volju Bošnjaka, u vremenu kada ima puno nerešenih problema u svim segmentima društva".

- Mi smo podršku kod naših birača potvrdili na parlamentarnim izborima u martu 2014. godine, kada smo osvojili najviše bošnjačkih glasova, kao i na izborima za Bošnjačko nacionalno veće kada je Lista koju je predvodio predsednik Sulejman Ugljanin osvojila najviše mandata - rekao je Gudžević.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.