Gruzin zadovoljio - potpisuje za Vojvodinu

Izvor: Sportal.rs, 11.Feb.2015, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gruzin zadovoljio - potpisuje za Vojvodinu

Interesatna priča mladog i upornog Gruzijca Davida Kokije mogla bi da preraste u jednu lepu priču. Mladi reprezentativac Gruzije uspeo je da se svojim radom i trudom nametne stručnom štabu Vojvodine i izbori se za ugovor sa klubom iz "Srpske Atine".

Više od deset dana u ekipi Vojvodine bio je na probi i za kratko vreme uspeo je da pridobije simpatije ne samo stručnog štaba i trenera Marića, već i svojih budućih saigrača.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << />
- Dopao mi se ovaj igrač i voleo bih da na proleće bude s nama. Vidim da su ga i igrači lepo prihvatili i nadam se da će dokazati svojim radom i igrama da je zaslužio da ponese dres Vojvodine - rekao je trener "lala" Zoran "Džimi" Marić.

Kokija je rođen 1993. godine u Moskvi, fudbalski put započeo je u mladom timu Dinama iz Kijeva, a put ga je dalje odveo u Nižnji Novgorod gde je nosio dres Volge.

Priključio se ekipi Vojvodine na pripremama, trudio se,nije se štedeo ni na treninzima ni na kontrolnim utakmicama i uspeo je da položi „prijemni ispit“ i sa Novosađanima bi trebalo da doputuje u Srbiju u sredu.

Mladi Gruzin može da igra na poziciji štopera, levog beka, ali i zadnjeg veznog.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.