Izvor: RTS, 29.Okt.2020, 10:43

Grenel i Džonson pozvali Srbe iz Viskonsina da glasaju za Trampa

Izborna kampanja u SAD na samom je kraju, pošto je glavni dan za glasanje već narednog utorka. Specijalni izaslanik Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel i republikanski senator iz Viskonsina Ron Džonson sastali su se u Milvokiju sa predstavnicima srpske zajednice.
Ričard i senator Viskonsina Ron Džonson pozvali su okupljene građane u Srpsko-američkoj sali u Milvokiju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da glasaju za Donalda Trampa.

Viskonsin će pobedniku izbora dati deset elektorskih glasova, pa se Tramp i njegov supranik iz redova demokrata, Džo Bajden bore za svakog čoveka u toj državi.
Ričard Grenel kaže da se oseća prijatno u srpskoj sali, dodajući da ima mnogo prijatelja među srpskom zajednicom.
"Želimo da poručimo svim građanima Viskonsina i američkim Srbima da treba da glasaju za Trampa, jer su, kako kaže Grenel, SAD su dostigle "kritičnu tačku" i da je zato važno da Tramp bude ponovo izabran.
Napominje da je ovde dobio veliku podršku i da je uveren u Trampovu pobedu.
Poručuje američkim Srbima da je važno izaći na izbore i glasati za Trampa. "Znam da je to moguće ako izađu na birališta", dodao je Grenel.
Senator Ron Džonson kaže da je video mnogo entuzijazma kada je reč o podršci Trampu.
"Predsednik Tramp i Grenel pružaju punu podršku građanima Srbije i žele im prospetietan život", naveo je Džonson.
"Veoma smo zadovoljni što je predsenik Srbije Aleksandar Vučić potpisao sporazum u Vašingtonu i nadamo se da će se pokazati dobrim za obe strane", naglasio je Džonson.
Govoreći kako bi Trampova pobeda bila dobra za sve, Džonson je naglasio da aktuelni američki predsednik podržava mir i napredak širom sveta.
"Ovde smo u srpskoj sali. Šta vam to govori? Mi smo zemlja neograničenih mogućnosti i to isto želimo i Srbiji", istakao je Džonson.
"Zahvalan sam predsedniku Vučiću na gostoprimstvu i svim ljudima koje sam tamo upoznao", naveo je Džonson o svojoj poseti Beogradu od pre nekoliko godina.
Rano glasanje u Americi je uveliko u toku, a glavni dan za izlazak na birališta je utorak, 3. novembar.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Srbi za Trampa 2020" ugostili senatora Džonsona i Grenela

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Okt.2020

VISKONSIN - "Srbi za Trampa 2020" kosponzorisali su još jedan izborni miting u Viskonsinu, na kome su učestvovali senator Ron Džonson i izaslanik američkog predsjednika Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel, koji su istakli značaj postignutog sporazuma u Vašingtonu 4 ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.