Građanin o umrloj majci na biračkom spisku, izbačen iz Parlamenta

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Okt.2018, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građanin o umrloj majci na biračkom spisku, izbačen iz Parlamenta

Građanin BiH Fadil Ćerimagić izbačen je u nedjelju uveče iz zgrade Parlamenta BiH nakon što je na konferenciji za novinare Centralne izborne komisije BiH (CIK) javno pitao kada će umrle osobe ukloniti iz biračkih spiskova. On je rekao da je na biračkom spisku i na ovim izborima pronašao ime svoje majke koja je umrla prije 11 godina. Nakon što nije dobio odgovor od članova CIK-a, obezbjeđenje ga je izbacilo iz zgrade Parlamenta BiH, gdje se održavaju konferencije za novinare CIK-a.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Građanin na konferenciji CIK-a: Zašto moja umrla majka glasa već 11 godina?

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Okt.2018

SARAJEVO - Građanin Fadil Ćerimagić obratio se večeras na konferenciji za novinare Centralne izborne komisije BiH tražeći odgovor od nadležnih zbog čega je njegova majka na biračkom spisku 11 godina iako je umrla. Ćerimagića su izbacili iz zgrade Parlamenta BiH jer, kako su kazali iz ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.