Gost Novog dana Muamer Zukorlić

Izvor: N1 televizija, 22.Jan.2018, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gost Novog dana Muamer Zukorlić

O političkom delovanju svoje nove stranke i mogućem učešću na beogradskim izborima u temi jutra govoriće Muamer Zukorlić, predsednik Stranke pravde i pomirenja i predsednik Odbora za obrazovanje Skupštine Srbije.

Gošća prelistavanja sa kojom listamo štampu i komentarišemo aktuelne teme je novinarka lista Danas Safeta Biševac.

Kakav je uticaj digitalnih tehnologija i kulture vrtića na predškolsko obrazovanje? Kako unaprediti kvalitet rada i povećanje >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << broja dece u predškolskim ustanovama? Time će se baviti tri doktorantkinje sa Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, koje za svoja istraživanja stipendira Fondacija Novak Đoković. Više o ovome od Milice Popović, menadžera tima za komunikacije Fondacije Novak Đoković i Nevene Mitranić, asistentkinje Odeljenja za pedagogiju i andragogiju Filozofskog fakulteta u Beogradu.

Kultura Desk Srbija i EU info centar u Beogradu će predstaviti konkurse za finansijsku podršku u oblasti kulturnog nasleđa i kreativnih industrija, namenjene ustanovama i organizacijama u kulturi.Više o konkursima u jutarnjem programu N1.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Biševac: Sećam se kad je Vesić bio glavni Đinđićev potrčko

Izvor: N1 televizija, 23.Jan.2018, 10:37

Govoreći o kandidaturi Dragana Đilasa na predstojećim beogradskim izborima, novinarka dnevnog lista Danas Safeta Biševac gostujući u Novom danu istakla je da on nema partijske aktiviste, kao što je to bio Goran Vesić sa početka Demokratske stranke i dodala da se seća kada je Goran Vesić bio...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.