Glumica serije Drugo ime ljubavi Barbara Roko: To su preduslovi da se postigne sve što se želi

Izvor: B92, 03.Jul.2020, 11:49

Glumica serije "Drugo ime ljubavi" Barbara Roko: "To su preduslovi da se postigne sve što se želi"

Sada je gledate u seriji "Drugo ime ljubavi" koja se emituje na TV Prva svakog dana u 19:15 h.

Treća je generacija glumica u svojoj porodici, ali nije ostala u senci svoje slavne bake Nade Klašterke i isto toliko poznate majke. Niti oca. Nekada su je gledali kao "onu malu od Nade i Davora", ali Barbara Roko uspela je da se tokom plodne karijere izbori za sebe i svoj glumački status. Cenjena je pozorišna i televizijska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glumica, žena koja iza sebe ima niz izvrsno odigranih likova.

''Televizija mi uopšte nije nedostajala, ali mi je drago da se opet malo pojavila. Moj lik, Ksenija, dobra je i čvrsta osoba koja puno zna, ali većinu toga drži za sebe. Ima lep odnos sa svojom kćeri, pun topline. Valentinu glumi Maja Jurić i zajedno smo se trudile da postignemo da se ta povezanost majke i ćerke vidi i prepozna’’, rekla je Barbara za portal "100 posto".

Uz glumu, obožavala je svojevremeno da peva džez, a bavi se i režijom. Različite interese pripisuje Barbara svojoj radoznaloj prirodi.

"Poslednji put sam pevala dok sam bila trudna, jer nisam mogla da glumim zbog kostima u koje više nisam stala. Dakle, bilo je to davno. Režije su povremeni izleti koji me raduju. Znatiželjna sam osoba s puno energije, a to su glavni preduslovi da se postigne sve što se želi", zaključuje glumica.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.