Glasanje ponovljeno na jednom mestu u Novom Pazaru

Izvor: RTS, 23.Mar.2014, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glasanje ponovljeno na jednom mestu u Novom Pazaru

Ponovljeno glasanje za republički parlament na biračkom mestu broj 27 u Muru u Novom Pazaru. Na tom mestu glasalo je 1.102 borača.

Na biračkom mestu broj 27 u Muru u Novom Pazaru ponovoljeno je glasanje za republički parlament. Biračko mesto je otvoreno tačno u sedam časova a zatvoreno u 20 časova.

Predsednik biračkog odbora Džemaludin Paučinac izjavio je Tanjugu, posle zatvaranja biračkog mesta, da je na ovom mestu glasalo 1.102 birača.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Objasnio da se trenutno birački materijal prebrojava i da će potom biti prosleđen u Beograd.

Republička izborna komisija je 18. marta usvojila prigovor koji je uputio Ahmedin Škrilja kao ovlašćeno lice podnosioca izborne liste SDA Sandžaka, u kojem je navedeno da to izborno mesto nije bilo otvoreno 16. marta, na dan izbora, jer je nedostajalo 12 glasačkih listića.

Konačni rezultati vanrednih parlamentarnih izbora, održanih 16. marta, mogli bi da budu proglašeni sutra uveče, rečeno je u Republičkoj izbornoj komisiji (RIK).

RIK po zatvaranju birališta u Novom Pazaru ima rok da do četvrtka, takođe, u 20 sati, proglasi konačne rezultate vanrednih izbora, a kako je Tanjugu rečeno u Komisiji, s obzirom da su izbori ponovljeni samo na jednom biračkom mestu, ti rezultati mogu biti proglašeni i u ponedeljak uveče.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Najviše glasova u Muru dobila SDA Sandžaka

Izvor: SandzakInfo.net, 23.Mar.2014

Na danas ponovljenim izborima na biračkom mestu broj 27 u Novom Pazaru najviše glasova osvojila je manjinska lista Stranke demokratske akcije Sandžaka.

Nastavak na SandzakInfo.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.