Gantz predlaže vladu jedinstva sa Netanyahuovim Likudom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Nov.2019, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gantz predlaže vladu jedinstva sa Netanyahuovim Likudom

Glavni politički suparnik premijera Izraela Benjamina Netanyahua Benny Gantz predložio je vladu nacionalnog jedinstva sa Netanyahuovim konzervativnim Likudom koju bi on predvodio. Taj lider saveza partija centra Plavo i bijelo rekao je da bi on bio na čelu vlade dvije godine i onda bi premijer u naredne dvije godine bio Netanyahu ako bude oslobođen optužbi za korupciju. Gantz je ocijenio da je to "jedini način da se izbjegnu nepotrebni izbori koje niko ne želi". To je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

PREOKRET U IZRAELU: Ganc nudi Netajinahuu vladu nacionalnog spasa, ako premijer preživi optužbe za korupciju

Izvor: Kurir, 23.Nov.2019

Glavni rival premijera Izraela Benjamina Netanjahua Beni Ganc predložio je večeras vladu nacionalnog jedinstva sa Netanjahuovim konzervativnim Likudom koju bi on predvodio.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.