Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Apr.2024, 18:13

Gajić: Održavanje beogradskih i lokalnih izbora istog dana neće sprečiti 'izborni turizam'

Predsednik Narodne stranke Vladimir Gajić ocenio je danas da je zahtev dela opozicije da izbori za Skupštinu Beograda i ostali lokalni izbori budu održani istog dana "besmislen i nezakonit", kao i da neće sprečiti nepravilnosti u vezi sa promenom prebivališta, odnosno "izborni turizam".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Miroslav Aleksić za Danas o pozivu Brnabić na razgovore: Nema smisla bez ispunjenja zahteva

Izvor: Danas, 08.Apr.2024, 07:44

Nastavak razgovora vlasti i opozicije oko datuma i uslova održavanja lokalnih izbora u ovom trenutku nije izvestan budući da su beogradski izbori već raspisani za 2. jun i da je koalicija partija na vlasti već predala izbornu listu. Iz opozicije poručuju da nema smisla razgovarati ukoliko SNS ne...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.