GRUJIČIĆ ZA POMIRENJE: Bošnjaci, nemate nijedan razlog za brigu

Izvor: Telegraf.rs, 06.Okt.2016, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUJIČIĆ ZA POMIRENJE: Bošnjaci, nemate nijedan razlog za brigu

Srpski kandidat za načelnika Srebrenice Mladen Grujičić, uveren u svoju pobedu na lokalnim izborima, poručio je Bošnjacima i svim građanima tog grada da nemaju razloga za brigu, te da je spreman da ode u Memorijalni centar u Potočare, ako će to, kako je rekao, doprineti da Srebrenica krene napred.

Grujičić je potvrdio da se u Srebrenici dogodio zločin, ali je dodao da kvalifikacije tog zločina treba ostaviti sudovima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
- Zločin se desio. Kvalifikacije ostavimo kada se završe svi sudski procesi. Zločin je nesporan, to niko neće da ospori i ja sam i rekao da uvažavam i poštujem svaku žrtvu koja se dole desila, a sve kvalifikacije koje proističu iz tog zločina ostvimo da vreme pokaže i meni neće biti problem da prihvatim bilo kakvu kvalifikaciju - rekao je Grujičić.

Bošnjacima i svim građanima Srebrenice je poručio da nemaju razloga za brigu, ako on bude na čelnoj poziciji tog grada.

Učiniće, kazao je sve za njihov bolji život.

O obeležavanju 11. jula, što je za Bošnjake u BiH veoma važan datum, Grujičić je rekao da će se taj dan obeležavati kao što se obeležavao do sada, te da on neće imati nikakvu smetnju što se tiče toga.

- Opština i opštinska uprava će pomoći u svakom smislu da taj dan protekne veličanstveno i dostojanstveno u skladu sa događajem koji se desio, jer ja zaista poštujem svaku žrtvu, poštujem svakoga ko je izgubio nekoga, jer ja sam žrtva rata tako da saosjećam sa tim ljudima - naveo je on u intervjuu Anadoliji.

Istakao da nema mržnju prema Bošnjacima, ali da mrzi politiku koja se vodi na račun Srebrenice i koja manipuliše sa ovim ljudima i sa ovim žrtvama.

- Poručujem da ću biti načelnik svih građana Srebrenice i učiniću sve, a to će oni imati prilike da vide u prvom mandatu, da će oni bolje živeti nego što su živeli u ovih proteklih 17 godina - izričit je Grujičić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

"Bošnjaci, nemate razloga za brigu"

Izvor: Vesti-online.com, 06.Okt.2016

Srpski kandidat za načelnika Srebrenice Mladen Grujičić, uveren u svoju pobedu na lokalnim izborima, poručio je Bošnjacima i svim građanima tog grada da nemaju razloga za brigu, te da je spreman da ode u Memorijalni centar u Potočare, ako će to, kako je rekao, doprineti da Srebrenica krene napred...Grujičić...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.