Izvor: Blic, 19.Okt.2016, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Funkcioner stranke Marin Le Pen čestitao Mladenu Grujičiću

Eduard Ferand, šef poslaničkog kluba Nacionalnog fronta u Evropskom parlamentu je na svom tviter nalogu čestitao Mladenu Grujičiću pobedu na izborima za načelnika Srebrenice.

Félicitations au nouveau maire de Srebrenica, Mladen Grujicic, victoire de la démocratie et juste retour de l'Histoire ! pic.twitter.com/vhrkN7IgDy

Stranka Marin Le Pen se protivi Evropskoj uniji, i EU i vodi antimigransku politiku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Sam Ferand je čest gost u Srbiji i Republici Srpskoj i nedavno je organizovao skup u Evropskom parlamentu o srpskim zrtvama u ratu u BiH.

Pojedini mediji su nedavno objavili da na zidu njegove kancelarije u Briselu stoji ikona Sv. Jelene Anzujske, koju mu je u hramu Svetog Save u Beogradu poklonio Miroslav Parovic, lider stranke Treća Srbija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.