Ferguson ne računa na Tošića za Ligu šampiona

Izvor: RTS, 03.Sep.2009, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferguson ne računa na Tošića za Ligu šampiona

Mančester junajted licencirao je tridesetpetoricu fudbalera za predstojeću Ligu šampiona, a među njima nema reprezentativca Srbije Zorana Tošića.

To znači da će bivši prvotimac Partizana u ovoj sezoni najverovatnije igrati samo u utakmicama Liga i FA kupa, a u tim mečevima ostaje mu da pokuša da izbori bar status rezerve za premijerligaške utakmice.

Zanimljivo je da je šef stručnog štaba šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Engleske Aleks Ferguson za Ligu šampiona prijavio i Ovena Hargrivsa, koji je prošlog leta operisao oba kolena i čitavu godinu nije igrao.

Prvu utakmicu u Ligi šampiona Mančester junajted će igrati 15. septembra u Istanbulu protiv Bešiktaša.

Mančester je za Ligu šampiona prijavio sledeće fudbalere: Van der Sar, Nevil, Evra, Hargrivs, Ferdinand, Braun, Oven, Berbatov, Runi, Gigs, Foster, Park, Vidić, Kerick, Nani, Skols, Fabio, Rafael, O'Še, Flečer, Valensija, Obertan, Makeda, Gibson, Kuščak, Anderson, Velbek, J. Evans, K. Evans, Hevson, Grej, Kathart, Ciler, Čester i Amos.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.