FAVORIT ZA POBEDU SE OPUŠTA UZ EMINEMA Ovako je Zelenski započeo svoje izborno jutro (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2019, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FAVORIT ZA POBEDU SE OPUŠTA UZ EMINEMA Ovako je Zelenski započeo svoje izborno jutro (VIDEO)

Kandidat za predsednika Ukrajine Vladimir Zelenski obavio je svoju građansku dužnost u Kijevu. On se smatra favoritom za pobedu na predsedničkim izborima. Prema nekim anketama, čak 70 odsto birača koji izađu na izbore glasaće za njega.

- Čestitam vam praznik Cveti. Nadam se da će bolji pobediti. Mi smo ujedinili Ukrajinu i kao što vidite, ujedinjujemo novinare… Bilo je lepo jutro: deca, jaje na oko, kafa i za raspoloženje, žena je pustila Eminema - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Zelenski.

Novinari su ga zamolili da otpeva pesmu koju mu je supruga pustila, ali je on to odbio.

 - Idem u svoj štab, a uveče ćemo pratiti rezultate - saopštio je Zelenski šta planira danas da radi.

Danas se u Ukrajini održava drugi krug izbora za predsednika Ukrajine. Osim Zelenskog, u njemu učestvuje i aktuelni predsednik Petro Porošenko.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Predsednički izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UKRAJINCI GLASAJU! VEĆA IZLAZNOST NEGO U PRVOM KRUGU: Glumac Zelenski ubedljiv sa više od 70 odsto glasova (FOTO, VIDEO)

Izvor: Kurir, 21.Apr.2019

Izlaznost birača na predsedničkim izborima u Ukrajini do 15 časova bila je čak 47,8 odsto, saopštila je Centralna izborna komisija.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.