Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Feb.2024, 09:33

Evropski parlament danas glasa o rezoluciji o situaciji u Srbiji posle izbora

Poslanici Evropskog parlamenta (EP) danas će u Strazburu glasati o rezoluciji kojom pozivaju na sprovođenje nezavisne međunarodne istrage neregularnosti na decembarskim parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima u Srbiji, sa posebnim akcentom na beogradske izbore.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lazović: Rezolucijom EP se traže mehanizmi da se utiče na korumpiranu i kriminalnu vlast

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Feb.2024

Lider Zeleno - levog fronta (ZLF) Radomir Lazović ocenio je da se Rezolucijom o situaciji u Srbiji posle izbora, o kojoj će danas glasati poslanici Evropskog parlamenta, traže mehanizmi da se na pravi način utiče na korumpiranu i kriminalnu vlast u Srbiji, ali da ne treba oštetiti građane.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Evropski parlament usvojio Rezoluciju o izborima u Srbiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Feb.2024

Poslanici Evropskog parlamenta usvojili su danas u Strazburu rezoluciju kojom se poziva na sprovođenje nezavisne međunarodne istrage neregularnosti na decembarskim parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima u Srbiji, sa posebnim akcentom na beogradske izbore.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.