Ekskluzivno! Otkrivamo sa kim Milo šuruje na izborima: Crnogorskom sultanu Albanci i lažna država desna ruka

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2020, 13:56

Ekskluzivno! Otkrivamo sa kim Milo šuruje na izborima: Crnogorskom "sultanu" Albanci i lažna država desna ruka

Izbori se bliže, a situacija u Crnoj Gori sve je napetija

U zemljama u tranziciji, koje su dugo bitisale u jednopartijskom, komunističkom režimu, najveće i najznačajnije demokratsko dostignuće je promena vlasti mirnim putem, uz pomoć glasačkih listića - na poštenim i fer izborima?

Shodno dosadašnjem iskustvu sa režimom u Crnoj Gori, i novim saznanjima do kojih je ekipa našeg portala došla, na parlamentarnim izborima 30. avgusta za takvu smenu neće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti dovoljno samo izaći na izbore. Neće biti dovoljno dati glas strankama koje artikulišu nesumnjivu narodnu volju, strankama koje su protiv dosadašnje vlasti.

I dok se govori i o tome da se moraju preduzeti ozbiljnije i istrajne mere kako ne bi došlo do krađe izbornih glasova i zbog čitave kontrole celog izbornog sistema i zaštite biračkog prava, Milo Đukanović ništa ne prepušta slučaju i pokušava na sve moguće načine da sačuva svoju "fotelju" i vlast.

Naime, naš portal došao je u posed fotografije na kojoj se vidi službeno ovlašćenje za posmatranje izbora za izbor poslanika u Skupštini Crne Gore koji će se održati 30. avgusta 2020. godine u Crnoj Gori.

Na fotografiji se jasno vidi da su ovlašćena lica iz ambasade "Republike Kosovo" u Crnoj Gori za posmatranje parlamentarnih izbora iako to nije međunarodno priznata država.

Predstavnici tzv. ambasade, kako se navodi, "Republike Kosovo" u Crnoj Gori koji će posmatrati izbore su:

Na fotografiji se jasno vidi da u dokumentu piše koja su ovlašćenja tog lica, ali se postavlja pitanje kako je moguće da predstavnici jedne lažne države budu deo posmatranja izbornih procesa u Crnoj Gori.

Ne sumnjivo je da je večiti predsednik Crne Gore pokušava da na sve načine prisvoji vlast ponovo za sebe.

- Licu kojem je Državna izborna komisija izdala službeno ovlašćenje za posmatranje izbora i identifikacionu karticu omogućiće se pristup biračkom mestu, praćenje toka izbora i rada organa za sprovođenje izbora. Njihov identitet utvrđuje predsednik organa za sprovođenje izbora na osnovu identifikacione kartice i službenog ovlašćenja - navodi se u ovlašćenju.

Posle svih ovih reči, počevši od lažne Republike Kosovo, preko "njenih" stanovnika Albanaca koji će posmatrati izbore i imati službeno ovlašćenje... Pa sve do pokušaja rušenja bratstva i jedinstva između naroda Crne Gore i Srbije, pokušaja rušenja i skrnavljenja onoga što je iskonsko, jedino važno i jedno pravo, a to su naše naše svetinje... Postavlja se pitanje, dokle Milo, dokle ovo ide i zbog čega?!

Koji je glavni cilj glasanja ako se od samog početka sprovode malverzacije i sve prevare kako bi se ovi izbori dobili uprokos volje naroda?

Da li vlasti Đukanovića toliko gori pod nogama da priznaje i lažnu državu, dozvoljava dupliranje glasova Albanaca, nudi 200 evra svakom ko iz dijaspore glasa za njega i službena ovlašćenja daje licima koji će raditi ništa drugo, do onoga kako im se naredi?

Sve ovo je i više nego jasan pokazatelj da se Milo boji rezultata ovih izbora te je pristao i da šuruje i sa lažnom državom samo zbog osvajanja vlasti.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.