Džonson pozvao na jedinstvo u oblastima gde su laburisti izgubili

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Dec.2019, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džonson pozvao na jedinstvo u oblastima gde su laburisti izgubili

Britanski premijer Boris Džonson pozvao je danas na jedinstvo tokom turneje po područjima gde je Laburistička stranka izgubila na vanrednim parlamentarnim izborima u Velikoj Britaniji.

Vladajuća Konzervativna stranka osvojila je 365 od 650 mesta u parlamentu, odnosno 48 mesta više, zahvaljujući porazu laburista koji decenijama vladaju u pojedinim oblastima Velike Britanije.

Među tim oblastima je Daram >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na severu Engleske, nekadašnje "uporište" bivšeg laburističkog premijera Tonija Blera.

Džonson je danas posetio to područje i meštanima rekao da je svestan da su mnogi želeli da prekinu tradiciju i zahvalio na poverenju.

Britanski premijer je ponovo obećao da će Velika Britanija izaći iz članstva u Evropskoj uniji (EU) 31. januara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Džonson pozvao na jedinstvo u oblastima gde su laburisti izgubili

Izvor: Beta, 14.Dec.2019

Britanski premijer Boris Džonson pozvao je danas na jedinstvo tokom turneje po područjima gde je Laburistička stranka izgubila na vanrednim parlamentarnim izborima u Velikoj Britaniji.Vladajuća Konzervativna stranka osvojila je 365 od 650 mesta u parlamentu, odnosno 48 mesta više, zahvaljujući...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.