Dva meseca Vučića na Ambasadoru, vlasnik kaže idu izbori i ostaje do daljeg [video]

Izvor: JužneVesti.com, 08.Feb.2022, 16:27

Dva meseca Vučića na "Ambasadoru", vlasnik kaže idu izbori i ostaje do daljeg [video]

Plakat dobrodošlice sa njegovim likom na hotelu "Ambasador" u centru Niša stoji tačno dva meseca od kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić došao u posetu Nišu i otišao. Do danas nije objašnjeno ko je tačno i koliko platio najveći reklamni poster u Srbiji, a ne zna se ni na koliko - vlasnik hotela kaže da im vremenski uslovi nisu dozvoljavali da razmišljaju o sklanjanju i da idu izbori, pa će verovatno ostati do daljeg.

Dva dana pred predsednikov dolazak >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u Niš na najvećem hotelu u gradu je počelo postavljanje njegovog plakata. Za dva meseca, koliko je prošlo od tada, Vučić je obišao mnoge gradove, televizije i zemlje, ali je samo u Nišu ostalo "Dobro došao predsedniče!".

To što se i dalje nalazi slika predsednika na Trgu kralja Milana za većinu Nišlija je "katastrofa" i "dno dna", ali ima i onih kojima se sviđa i ne smeta im.

Ovo je ruglo grada Niša, niko od Nišlija nije očekivao ovakvu sramotu na hotelu "Ambasador". Ima različitih ljudi, neko ne podržava ovo i mislim da je ovo primitivizam vladajuće stranke.

Svi su se lepili, i prethodne vlasti i pre njih, svi su bili na nekim bilbordima, meni ništa ne smeta.

Sve je jasno, ko šta radi, kako radi, kako ruži grad. Ne sviđa mi se, jer to nije potrebno ni ovom gradu ni ovom predsedniku - kažu Nišlije.

Pojedini građani su se nadali da će plakat biti brzo skinut, dok neki kažu da će to biti tek posle izbora. Da je neizvesno kada kaže i vlasnik hotela Ivan Spasić. Pre dva meseca, ispred "Ambasadora" i mašine JKP "parking servis"; foto: T. T.

Pre dva meseca je rekao da je bilbord iznenađenje i znak zahvalnosti za predsednika zbog pomoći koji je država dala hotelijerima, ugostiteljima i građanima u vreme pandemije, sada pominje i izbore.

Pa ne znam, videćemo. Vremenski uslovi ne dozvoljavaju da razmišljamo o tome, a idu i izbori, tako da verovatno će ostati do daljeg.

Novinarka: Je l’ to onda znači da će biti promo materijal za izbore?

Pa ne, ne bih znao da vam kažem, nije to tema. Ovo je bila tema za onu priliku, a ovo sada, kako ko hoće da shvati, nek shvati - kaže Spasić.

Podsetimo, dva dana pred Vučićev dolazak u Niš počelo je postavljanje njegove slike preko cele fasade hotela, u čemu je učestvovalo i javno preduzeće Parking servis.

U javnosti su se javile burne reakcije što se na najvećem niškom hotelu našao ogromni bilbord predsednika Srbije i Srpske napredne stranke. Za samo jedan dan građani su oborili reputaciju Ambasadora na Guglu, a u odbranu rejtinga su stali članovi SNS-a, ali i niški poslanici iz te stranke, pa je u onlajn obračun umešao i Gugl i sve obrisao.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Veliki bilbord Vučića ostaje na „Ambasadoru“ u Nišu – idu izbori

Izvor: Danas, 09.Feb.2022, 01:00

Plakat dobrodošlice sa njegovim likom na hotelu "Ambasador" u centru Niša stoji tačno dva meseca od kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić došao u posetu Nišu i otišao. kako N1 javja, vremenski usovi i nadolezeći izbori ne daju vlasniku hotela da razmišlja o skidanju plakata.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.