Druga pobeda Federera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2010, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druga pobeda Federera

LONDON -

U drugom kolu B grupe završnog godišnjeg ATP turnira u Londonu, Švajcarac Rodžer Federer pobedio je Britanca Endija Mareja rezultatom 6:4, 6:2 i tako praktično obezbedio plasman u polufinale.

Posle veoma sigurne igre tokom čitavog meča Federer je bez ikakvih problema savladao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ljubimca domaće publike. U prvom setu na početku je napravio brejk, a potom je mnogo lakše nego što je moglo da se očekuje čuvao tu prednost.

Drugi set je protekao u potpunoj dominaciji Švajcarca, koji je oduzeo Mareju prva dva servisa i poveo 4:0, da bi onda malo smanjio tempo i dopustio Britancu da posle 75 minuta igre izbori ipak častan poraz.

Zanimljivo je da je ovo bila najubedljivija pobeda Federera protiv Mareja, koji u međusobnim duelima i dalje vodi, sada sa 8:6.

U drugom meču drugog kola večeras će se sastati Robin Soderling i Španac David Ferer. Pobednik tog duela zadržaće šanse da se plasira u polufinale, dok poraženi više neće moći među najbolja četiri.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.