Dritan Abazović: Presudan za vladu

Izvor: Danas, 02.Sep.2020, 13:01

Dritan Abazović: Presudan za vladu

Dritan Abazović je postao je ključni akter u formiranju Vlade Crne Gore, s obzirom na to da su četiri mandata, koliko je na nedavnim izborima osvojila njegova koalicija "Crno na bijelo", bila presudna da opozicione koalicije "Za budućnost Crne Gore" (27) i "Mir je naša nacija" (10) dobiju većinu, odnosno 41 od ukupno 81 mandata u parlamentu, te da DPS smene posle 30 godina na vlasti.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EU, NATO, ZAKON O CRKVI... Analitičari za "Blic" o tome šta će se PROMENITI U CRNOJ GORI nakon pobede opozicije, a šta će, ipak, OSTATI ISTO

Izvor: Blic, 02.Sep.2020

Lideri tri opozicione liste koje su na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori osvojile većinu od 41 mandata već su se dogovorili o formiranju ekspertske vlade koja bi trebalo da povuče sporni Zakon o slobodi veroispovesti, ali i da nastavi EU integracije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.