Drama u Rimu, heroj Toti! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2017, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Rimu, heroj Toti! (video)

Rimljani na jedite jade stigli do polufinala Kupa i duela sa gradskim rivalom Lacijom.

Jedina večerašnja utakmica četvrtfinala italijanskog Kupa odigrana je u Rimu, gde je domaća Roma tek u poslednjim sekundama meča uspela da savlada Ćesenu i izbori plasman u polufinale.

Na kraju - 2:1 za Rimljane, a gol odluke postigao je Frančesko Toti sa bele tačke.

Golova nije bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sve do 68. minuta, kada je El Šaravi asistirao Džeku, a napadač domaćih zatresao mrežu za vođstvo od 1:0.

Činilo se da posle ovog gola Roma beće imati većih problema, ali gosti su uzvratili preko Garitana samo pet minuta kasnije za izjednačenje na 1:1.

Ovaj rezultat ostao je na snazi do poslednjih sekundi ovog meča, a onda su domaći iznudili jedanaesterac koji je u gol pretvorio Toti za slavlje na ''Olimpiku'' - 2:1.

U prilogu je gol odluke.

--

@Totti min 95 pic.twitter.com/FiSGyYy8Dw

— Xavier (@Javier_Markez) February 1, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Toti u 95. minutu odveo Romu u polufinale Kupa Italije! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 02.Feb.2017

Fudbaleri Rome savladali su Ćezenu sa 2:1 i za finale boriće se sa gradskim rivalom Laciom za ulazak u finale Kupa Italije...Junak pobede bio je strelac poslednjeg gola i kapiten "vučice" Frančesko Toti u 95. minutu iz penala...Džeko je doneo 1:0 Romi, na asistenciju El Šaravija, a zatim je Luka...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.