Dragišić: Ne sme biti izborne krađe

Izvor: S media, 25.Apr.2012, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragišić: Ne sme biti izborne krađe

Predsednički kandidat Pokreta radnika i seljaka (PRS) Zoran Dragišić izjavio je danas da su mnogi građani izbačeni iz biračkih spiskova i da se sprema izborna krađa.

On je u Nišu rekao da partije "idu okolo i obećavaju po 3000 dinara za glas", saopštio je PRS.

Preokret: Posle 6. maja sve mora da se menja

Šutanovac: Nisam primetio prljavu kampanju (VIDEO)

Tadić: Ruske >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << investicije dobrodošle (VIDEO)

"Obećavaju prašak, ulje, šećer da bi neko glasao za njih. Glasovi koje imamo - to su deonice slobode. Ako je neko spreman da svoju slobodu proda za 3000 dinara, alal mu vera", poručio je Dragišić i dodao da se "zna kakva kazna sleduje onima koji ukradu narodnu volju".

Dragišić je ocenio da će predstojeći izbori opredeliti sudbinu Srbije.

"Da li ćemo nastaviti ovim putem i postati robovi u vlastitoj zemlji ili ćemo promeniti put i izbeći sunovrat i postati slobodni ljudi - odluka je na vama", poručio je Dragišić.

(Agencije, foto: prs.org.rs)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.