Dragan Marković Palma traži parlamentarne izbore

Izvor: Radio 021, 23.Feb.2017, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Marković Palma traži parlamentarne izbore

Jedinstvena Srbija predlaže premijeru Aleksandru Vučiću da se u Srbiji zajedno sa predsedničkim raspišu i vanredni parlamentarni izbori, kako bi se učvrstila stabilnost zemlje, izjavio je lider te stranke Dragan Marković.

"Vanrednim parlamentarnim izborima bi postigli, u ovom trenutku veoma važno jedinstvo Srbije, kao odgovor na sve zategnutije odnose >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u regionu i kako bi sačuvali mir i nastavili evropski put Srbije, a da pri tom čuvamo državne i nacionalne interese. U Skupštini Srbije ne treba da sede oni koji nemaju legitimitet i ne predstavljaju nikoga", naveo je Marković u pisanoj izjavi.

Marković je rekao da očekuje da će njegov koalicioni partner, lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić podržati taj predlog. Istakao je da je "jedini koji se kandiduje za predsednika Srbije zbog Srbije, Aleksandar Vučić".

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.