Đukić-Dejanović: Izbori verovatno 6. maja

Izvor: Vesti-online.com, 04.Apr.2012, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić-Dejanović: Izbori verovatno 6. maja

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas u Beogradu da će izbore za predsednika Srbije raspisati verovatno za 6. maj.

Predsednica Skupštine Srbija izjavila je da će i predsednički izbori verovatno biti održani 6. maja, nakon što je ranije danas predsednik Srbije Boris Tadić, odlučio da skrati svoj predsednički mandat.

Predsednica Skupštine rekla je novinarima da će raspisati izbore kada zvanično dobije informaciju od >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << presednika Tadića, ali da to neće biti danas.

Ona je navela da ima obavezu da do 7. aprila raspiše izbore za predsednika Srbije ukoliko bi oni bili održani zajedno sa parlamentanim, pokrajinskim i lokalnim.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.