Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 16:27

Đukanovićeva ŽENA IZDOMINIRALA sa ovom kombinacijom, Milatovićeva igrala na sigurno - Ovako su se pojavile na izborima (FOTO)

Elegantno pre svega, a ova boja definitivno ostavlja utisak!

Crna Gora danas bira predsednika, a u trci su dva kandidata, Milo Đukanović, aktuelni predsednik države i Jakov Milatović, kadidata Pokreta "Evropa sad" i ministar ekonomskog razvoja u Vladi Zdravka Krivokapića.

Na izborno mesto su došle i Lidija Đukanović i Milena Milatović kako bi pružile podršku svaka svom suprugu. I jedna i druga dama su se istakle po izuzetno elegantnoj odevnoj kombinaciji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Milana Milatović na glasačkom mestu pojavila se u elegantnoj i jednostavnoj kombinaciji, ali efektnoj i modernoj.

Ona je izabrala klasično žensko odelo svetloplave boje, dok je ispod sakoa nosila belu bluzu. Tašna i salonke bile su u boji svetle kože i vrlo diskretnim nakitom.

Lidija Đukanović, aktuelna prva dama Crne Gore, nosila je sličnu kreaciju, ali u drugoj boji. Ona je na glasanje stigla sa suprugom i sinom u elegantnoj odevnoj kombinaciji jarke zelene boje.

Ispod sakoa uskladila je ešarpu na kojoj su dominirale zelena i teget boja, uz jednostavne salonke i torbicu u istoj boji kože. Lidija je takođe imala diskretan nakit, svedenu šminku.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.