Đilas: Izbori u Beogradu kao mini referendum

Izvor: Studio B, 20.Dec.2013, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Izbori u Beogradu kao mini referendum

Bivši gradonačelnik Beograda i predsednik Demokratske stranke Đilas je ponovio da je uveren u pobedu u Beogradu i da će na gradskim izborima izaći mnogo više ljudi na birališta.

"Beogradski izbori će biti mini-referendum, imajući u vidu ponašanje stranaka koje se deklarišu kao opozicija, a nude se SNS-u. Pitanje će biti da li Beograđani žele da grad vodi tim koji smo mi sastavili, iza kog stoje rezultati, ili će poverovati ljudima koji ne mogu da pokažu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << svoje rezultate", rekao je Đilas.

On je rekao da je uveren u pobedu, jer "u Beogradu žive normalni, pristojni ljudi, koji će iako različitih političkih opcija prepoznati sve što je urađeno".

Đilas je odbacio optužbe koje su mu upućene zbog njegovog rada na mestu gradonačelnika Beograda i tvrdnje o zloupotrebama tendera, o tome da je mnogo toga u gradu previše plaćano i da je mnogo novca išlo u privatne džepove.

"Kako u vreme krize, kad nema para, napravimo najviše u ovom delu Evrope? Da ima ikakvih krivičnih dela, da sam bilo šta prekršio po zakonu, siguran sam da ne bih sedeo ovde, nego u nekoj drugoj prostoriji u ovom gradu. Nikada me niko nije zvao na neki razgovor. Jedno je politika, a drugo realan život. To je sve jedna politička kampanja. Građani su svaki dan zatrpani različitim informacijama, ne mogu više da se snađu", rekao je Đilas.

On je rekao da je posao radio pošteno i da se ne plaši ničega.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.