ĐUKANOVIĆ MORA POSTATI PROŠLOST! Nosilac liste Crno na bijelo: Svako ko hoće da spasi DPS gori je od njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2020, 23:11

"ĐUKANOVIĆ MORA POSTATI PROŠLOST!" Nosilac liste "Crno na bijelo": Svako ko hoće da spasi DPS gori je od njega

Izbori se bliže, a situacija u Crnoj Gori sve je napetija

Pred same izbore, opozicija je jasno istakla svoje mišljenje. Dritan Abazović, nosilac liste "Crno na bijelo" istakao je koja Vlada je preko potrebna Crnoj Gori i šta se sve može očekivati od DPS-a.

- Crnoj Gori treba ekspertska vlada u kojoj neće biti političari. Sva crnogorska pamet treba da se skupi na jednom mestu. Skupili smo 50 doktora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nauka, ali nam ne pada na pamet da nešto radimo ucenjivački. Želimo da demontiramo sistem koji je napravio DPS. Ruka je pružena svima. DPS mora da postane prošlost i svako ko hoće da ih spasi gori je od DPS-a - rekao je Dritan Abazović, nosilac liste "Crno na bijelo."

Gojko Perović pozvao narod na mir na dan izbora

Rektor Cetinjske bogoslovije Gojko Perović rekao je da Crkva ima puno pravo da se izjasni oko predstojećih izbora.

On je, u saopštenju pozvao sve aktere ovih zbivanja, a naročito verujuće ljude, da ne podležu propagandi pojedinih, kako je rekao, anonimnih adresa, i da se ne organizuju, u nedelju, na dan izbora - "nikakve protestne šetnje niti nešto što bi podsećalo na litije."

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.