Izvor: MozzartSport.com, 24.Jun.2021, 15:17

Dinastija Simeone: Dijego vodi supertalentovanog Đulijana na pripreme Atletika

Pokušaće da se izbori za mesto u prvom timu

Đanluka nosi slavno prezime, ali nema baš kvalitet, pa trenutno fudbal igra za četvrtoligaša Ibicu. Đovani je već druga priča, godinama već zarađuje u Seriji A, mada mu poslednja sezona u Kaljariju nije bila najbolja. A sad je red i na Đulijana. Najmlađi sin Dijega Simeonea iz prvog braka dobiće konačno šansu da se na treninzima kod čuvenog oca >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izbori za mesto u prvom timu Atletika.

Madridski As piše da je šef stručnog štaba Jorgandžija rešio da povede 18-godišnjeg sina na pripreme sa seniorima, pošto zbog Evropskog prvenstva svakako neće imati dobar deo ekipe na okupu. Biće tu Saul, Vitolo, Jan Oblak, Stefan Savić, ali ne i Koke, Žoao Feliks, Janik Fereira Karasko, Kijeran Tripije, Toma Lemar i da ne nabrajamo sad sve reprezentativce iz Čolovog tima.

Otud Đulijano Simeone, napadač, kažu prilično talentovan. Naljutili su se čak u River Plejtu kad se iz Buenos Ajresa septembra prošle godine avionskom kartom u jednom pravcu vratio u Madrid.

Vrlo brzo se pokazalo da nije tu samo zbog tatine protekcije, prvi gol je za B tim Atletika postigao posle samo 20 sekundi u januarskom debiju protiv Poblensea. Sada će pokušati da pokaže da može da se nadmeće sa najboljima.

Pored njega, na pripeme će od omladinaca krenuti i 19-godišnji vezisti Mario Sorijano i Alberto Moreno... Pa ko prođe. Nije lako probiti se do prvog tima Atletika.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.