Dimitrijević: Prvi sat bez problema, u 11h KZN RIK-a

Izvor: B92, 02.Apr.2017, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dimitrijević: Prvi sat bez problema, u 11h KZN RIK-a

Svih 8.396 biračkih mesta otvoreno je jutros u sedam časova, a prvi sat glasanja na izborima za predsednika Srbije teče bez bilo kakvih uočenih nepravilnosti.

To je izjavio predsednik Republičke izborne komisije Vladimir Dimitrijević.

On je za RTS rekao da će u 11.00 sati biti prva konferencija za novinare RIK-a na kojoj će biti saopšten odziv birača na izborima do 10 sati.

Dimitrijević >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kaže da će prvi nezvanični rezultati glasanja biti objavljeni kada budu pristizali i verifikovani prvi zapisnici u sedištu RIK-a, oko ili posle 22.00 sata.

Pravo glasa na izborima ima 6.724.949 birača, a glasaće se do 20 časova.

Tok izbornog dana možete pratiti OVDE.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dimitrijević: Prvi sat glasanja bez uočenih nepravilnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2017

Svih 8.396 biračkih mesta otvoreno je jutros u sedam časova, a prvi sat glasanja na izborima za predsednika Srbije teče bez bilo kakvih uočenih nepravilnosti, izjavio je predsednik Republičke izborne komisije Vladimir Dimitrijević...On je za RTS rekao da će u 11.00 sati biti prva konferencija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.