Derbi Madonine za Mitrovićevog saigrača!

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2019, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Derbi "Madonine" za Mitrovićevog saigrača!

Klub sa "Krejven Kotidža" će skupo platiti povratak u Čempionšip.

Pred početak prošle sezone Premijer lige, srpski navijači su itekako bili zainteresovani šta će se zbiti sa ekipom Fulama. Jasno je da su Slaviša Jokanović i Aleksandar Mitrović kumovali tome. Međutim Jokan je dobio otkaz polovinom novembra dok sam Mitar nije uspeo da se izbori za ostanak u Premijer ligi.

Danas smo saznali Jokanovićev >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << novi angažman, dok za napadača Srbije postoje unosne ponude iz Turske i Španije.

Izgleda da to neće biti sve od odlaska, na redu je izgleda prodaja Žan Mišel Serija, ako je verovati italijanskim medijima.

Francuz je bio najskuplje plaćeno pojačanje, njegov dolazak iz Nice je koštao oko trideset miliona evra, u sezoni za nama je zabeležio gol i tri asistencije. Za dvadesetsedmogodišnjeg igrača veznog dela terena se interesuju klubovi iz grada Milana, Inter i Milan.

Videćemo uskoro da li se nastavlja osipanje sa "Krejven Kotidža", jasno je da su se vlasnici kluba kockali i izgubuli što je rezultiralo povratkom u Čempionšip.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.