Dardai: Neće biti lako, ali učiniću sve da Herta izbori opstanak u Bundesligi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2023, 17:12

Dardai: Neće biti lako, ali učiniću sve da Herta izbori opstanak u Bundesligi

Fudbalski klub Herta saopštio je danas da će Mađar Pala Dardai biti novi trener kluba iz Berlina umesto Sandra Švarca, koji je dobio otkaz zbog loših rezultata u Bundesligi.

U saopštenju se navodi da su Hertu napustili i dosadašnji pomoćni treneri Volkan Bulut i Danijel Fišer.

Dardai je po treći put u karijeri preuzeo Hertu, a njegov glavni zadatak će biti da izbori opstanak u Bundesligi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ekipa je bez pobede u poslednjih šest utakmica i nalazi se na poslednjem mestu na tabeli sa samo 22 boda.

"Svi znaju moj odnos sa Hertom, tako da nisam mnogo razmišljao kada sam dobio poziv. Ostalo je još šest utakmica, učiniću sve da sa Hertom izborim opstanak u Bundesligi. To neće da bude lak zadatak, ali se radujem izazovu", rekao je Dardai, preneo je zvanični sajt kluba.

Do kraja šampionata Herta će igrati protiv Verdera, Bajerna, Štutgarta, Kelna, Bohuma i Volfsburga.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mađar po treći put preuzeo Hertu

Izvor: B92, 16.Apr.2023

Nemački fudbalski klub Herta imenovao je Mađara Pala Dardaija za novog trenera...Berlinski klub je saopštio da je 47-godišnji mađarski trener potpisao ugovor do kraja sezone...Dardai je na klupi zamenio Sandra Švarca, koji je otpušten zbog loših rezultata. Klub su napustili i pomoćni treneri...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.