Dajč: Hoćemo da cementiramo Barnli u Premijer ligi

Izvor: N1 televizija, 22.Jul.2018, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dajč: Hoćemo da cementiramo Barnli u Premijer ligi

Menadžer Barnlija Šon Dajč je sigurno najzaslužniji za uspehe ovog malog tima koji je postao standardni premijerligaš i koji je čak uspeo da izbori izlazak u Evropu.

U drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope Barnli će igrati protiv Aberdina, ali će verovatno navijačima ovog kluba biti najvažnije da se bar donekle ponove uspesi iz prošlogodišnjeg učešća u Premijer ligi. Barnli je bio čak sedmi i više niko ne govori o tome da bi "kleretsi" mogli da se bore >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << za opstanak.

"Možda će to sedmo mesto na kom je Barnli završio biti rekord tima, ne znamo još. Verovatno će biti veoma teško ići preko sedmog mesta u Premijer ligi ako ste u poziciji u kojoj smo mi. Mnogi klubovi bi mogli isto da kažu, jer su onih prvih šest veoma moćni. Naš izazov je sada da probamo da cementiramo klub da bude priznat premijerligaški tim. Sve preko toga je ili dobra ili loša sezona", rekao je Šon Dajč.

"Mi smo gledali na timove poput Stouka ili Vest Hema, gledali smo šta su oni radili i probali smo da napravimo isto. Da unapredimo klub malo po malo svake sezone. Moramo tako da nastavimo jer teško da ćemo ikad dobiti neku veliku finansijsku podršku", dodaje menadžer Barlnija koji je pričao i o sledećoj sezoni.

"Prvo moramo da dovedemo neke igrače jer imamo kratku rotaciju. Kada dovedemo one igrače koji su nam prva želja moći ćemo da razmišljamo o proširenju tima. Treba nam takođe dosta strpljenja", problem za Dajča su golmani. Tom Hiton je bio povređen prošle sezone, a Nik Poup ima odmor posle Mundijala u Rusiji.

"Sa golmanima je durgačije jer oni imaju svoj svet. Znaju da samo jedan od njih može da igra. Svi znaju, kao što je Tom saznao prošle sezone, koliko brzo stvari mogu da se promene. Nekad se to dešava baš brzo, nekad treba vremena. Što se tiče Nika Poupa, on će biti sa nama od sledeće sedmice, ali i Tom je veoma važan igrač za nas i odličan je golman", završio je Dajč.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.