DUBIOZA Milan u “debelom” minusu

Izvor: 011vodič.com, 16.Okt.2019, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUBIOZA Milan u “debelom” minusu

Nekada je Milan bio strah i trepet ne samo u Italiji nego i u Evropi, ali odlaskom Silvija Berluskonija sa čela kluba nastali su problemi na San Siru.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Milana protiv Lećea je 1.48. Utakmica se igra u nedelju od 20.45.
“Rosoneri” su objavili izveštaj poslovanja. Prošle sezone klub je u minusu 156.000.000 evra. Milan prošle sezone nije uspeo da izbori Ligu šampiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << a izbačen je iz Evrope kako bi izbegao težu kaznu i pokušao da sredi finansije, ali očigledno nije uspeo.
I u novom šampionatu Milan je katastrofalan, trenutno je 12. u Seriji A. Već je slavni klub promenio trenera. Umesto Marka Đampaola stigao je Stefano Pioli. Igrački kadar je “tanak”.
Ako je prošla sezone bila loša, tek se sada crno piše poljuljanom gigantu. I navijači su okrenuli leđa. Prihod od pretplatnih karata je smanjen, tribine zvrje prazne. Teški trenuci za milanski tim.
Repubblica – Milan, un rosso da record: bilancio in perdita per 156 milioni https://t.co/bI0DpnuGVB
— MilanNews.it (@MilanNewsit) October 16, 2019



The post DUBIOZA Milan u “debelom” minusu appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

NEVOLJE U RAJU Svađa najboljih fudbalera Liverpula

Izvor: 011vodič.com, 16.Okt.2019

Fudbaleri Liverpula se nalaze na dobrom putu da osvoje ono što im je decennijama bilo nedostižno – Premijer ligu. Posle osam kola imaju isto toliko pobeda, a drugoplasiranom Mančester sitiju beže osam bodova. Ekipa igra odlično, a prethodne dve sezone je igrala finale Lige šampiona, a prošle...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.