DRAMA u porodici Šparavalo: Milan Milošević saopštio Anđeli šta joj se dešava sa MAJKOM - zanemela od šoka

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 10:54

DRAMA u porodici Šparavalo: Milan Milošević saopštio Anđeli šta joj se dešava sa MAJKOM - zanemela od šoka

Ne može da se izbori sa svojim emocijama.

Tokom emisije "Pretres nedelje" Milan Milošević je pokrenuo temu o poruci koja je stigla na adresu Bele kuće za Anđelu Šparavalo. Poruku je poslao Anđelin brat, ali to nije uticalo na promenu njenog ponašanja prema Bojani Pavlović. Tom prilikom je voditelj saooštio Anđeli da njena majka ne izlazi iz kuće i ne radi na istom radnom mestu gde je radila. Dok joj je voditelj govorio ona je zanemela od šoka i upijala je svaku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovu reč.

- Da li je moguće da tebe poruka tvog brata nije potresla? Zar je bitno da li je to napisao tvoj brat, majka ili otac, da tebe to ne zanima? - upitao je Milan.

- Je l jedini problem što ja volim žensku osobu, ja nikoga ne diram, ja nemam konflikte ovde. Šta je meni i šta je u mom srcu to samo ja znam. Ja volim moju majku najviše na svetu, ona je boginja, ja je volim najviše. Nije bitno ko je napisao poruku, ja se njima izvinjvam javno - rekla je Anđela.

Tvoja majka ne izlazi na ulicu, ne radi više gde je radila, ona izbegava ljude. Televizije idu da ih snimaju, radnici kažu da nije bila mesec dana na poslu. Da li znaš da postoji drugi način da pokažeš da si zaljubljena, a ne ponašanjem kao od pre neko veče. Ti nisi pokazala trunku empatje, tebi je bitna samo Bojana, ona te ostavlja, jer je svesnija od tebe - upitao je Milan.

- Svesna sam ja, ali ja sam ovde jedino srećna sa njom. Ja ću biti sa njom i napolju srećna, mene niko ovde ne zanima. Ja ne mogu protiv svojih emocija, ja razumem da oni ne mnogu da shvate to. Ja ću rešiti sa njima sve kada izađem, ja ću sa njima popričati to napolju - govorila je Anđela.

- Ti si retardirana, Bojani svaka čast, ali devojko tebi se porodica raspraada - govorio je Munjez.

- Ti nemaš empatiju, ona je govorila Bojani da je p.... Napadala si je jer ona plače, plakala si jer te ona opstavlja. Tvoje ponašanje, ne znam, njima je toliko teško, ništa im teže nije palo. Ti si neko ko nije pokazao empatiju prema porodcicu, tebi je bitno da je to posala tvoja majka, a bratov je rukopis - govorio je Milna.

- Pucam i ja, ali neću ovde da puknem. Znam ja moje to je mala sredina, ali ja njima moram da kažem da sam ja njihova, da sam njihovo dete. Nisam ubila nikoga. Oni mene ovde vređaju, ja to ne mogu, a onda kada su krenuli da me vređaju, vređala sam i ja njih. Ja plaćam sve svoje, mene je moj otac naučio da budem poštena, nisam ja materijalista - rekla je Anđela.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/I.S.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.