DJB: Za zabranu potpisivanja tajnih ugovora

Izvor: Mondo, 14.Sep.2017, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DJB: Za zabranu potpisivanja tajnih ugovora

Pokret Dosta je bilo saopštio je da će, ako dobije poverenje Beograđana na predstojećim izborima, zabraniti potpisivanje tajnih ugovora dok će štetni biti poništeni.

Foto: YouTube/screenshot

Taj pokret je u saopštenju obećao da će objaviti sve ugovore čiji je potpisnik Grad Beograd i sve ustanove i javna preduzeća koja su u nadležnosti grada.

"Štetni ugovori biće poništeni. Pokrenućemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i potrebne sudske i druge postupke kako bi se utvrdila odgovornost nadležnih", naveo je Dosta je bilo Saše Radulovića.

Navodi se i da "gradska vlast na čelu sa Srpskom naprednom strankom baš kao i prethodna vlast pod Demokratskom strankom tajnim poslovanjem potkrada budžet i državnu imovinu".

Beogradski izbori u redovnom terminu treba da budu održani na proleće naredne godine, a pojedini mediji najavljuju mogućnost održavanja vanrednih izbora i do kraja 2017.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

DJB: Za zabranu potpisivanja tajnih ugovora u Beogradu

Izvor: RTS, 15.Sep.2017, 13:51

Pokret Dosta je bilo saopštio je da će, ako dobije poverenje Beograđana na predstojećim izborima, zabraniti potpisivanje tajnih ugovora dok će štetni biti poništeni. . Dosta je bilo je u saopštenju obećao da će objaviti...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.