Izvor: Blic, 07.Feb.2024, 01:42

DESNIČAR POBEDIO NA IZBORIMA, ALI JE DALEKO OD PREUZIMANJA VLASTI Partija NSC istupila iz pregovora o formiranju nove većinske vlade Holandije

Holandska politička partija Novi društveni ugovor (NSC) istupila je iz pregovora o formiranju nove većinske vlade, objavio je danas holandski list AD, što će iskomplikovati pokušaj krajnjeg desničara Gerta Vildersa da formira novu vladu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vilders „neverovatno razočaran“: Šanse da desničar formira vladu Holandije sve manje

Izvor: Danas, 07.Feb.2024

Šanse Gerta Vildersa da formira većinsku vladu u Holandiji sve su manje nakon što se jedan od tri potencijalna partnera lidera krajnje desnice naglo povukao iz pregovora o koaliciji navodeći zabrinutost zbog javnih finansija, piše Gardijan.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.