DANAS ĆE SE SVE ZNATI: Abazović i Đukanović prave manjinsku vladu sa SNP

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2022, 13:39

DANAS ĆE SE SVE ZNATI: Abazović i Đukanović prave manjinsku vladu sa SNP

Ovu vest saopštio je mandatar Dritan Abazović.

Socijaldemokratska partija Crne Gore će biti u novoj manjinskoj Vladi uprkos protivljenju SNP da novu izvršnu vlast čine partije koje su poražene na izborima 30. avgusta 2020.

Ovu vest saopštio je mandatar Dritan Abazović, naglasivši da su tokom vikenda i jutros imali sastanke koji su doveli da budu "na korak od vlade".

- Pokušavamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da radimo nespecifičnu stvar i normalno je da treba vremena - poručio je Abazović ističući i da je razgovarao sa predstavnicima SNP-a više puta - rekao je on.

- SNP je u celom procesu pokazalo zavidni nivo prema državi i onome što je državni interes. Očekujem da budu kooperativni i ne problematizuju kada mandatar za neko mesto predloži nekog iz SDP-a - rekao je Abazović koji očekuje da će zahtev za zakazivanje Skupštine biti jako brzo upućen i "da nas od toga dele dani, a možda i sati".

- Sednica Skupštine će se održazi jer ona nije privatno vlasništvo nijednog poslanika. Očekujem podršku 49 poslanika, ali neće biti tragedija ako taj broj bude manji - poručio je Abazović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.