Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 20:41

"DA SU DANAS IZBORI U BEOGRADU JOŠ BOLJE BI PROŠLI" Vučić: Toliko o tome koliko su se neki mudro ponašali nakon izbora

Bilo je reči i o formiranju Vlade, kao i o formiranju pokreta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je nakon sednice Predsedništva SNS i o beogradskim izborima. Kako je rekao, da su danas izbori u Beogradu, "razlika u našu korist bi bila veća nego na prošlim izborima."

- Toliko o tome koliko su se neki mudro ponašali nakon izbora - istakao je predsednik Srbije. Kako Vučić otkriva, bilo je reči o formiranju pokreta. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ne pravimo pokred za izbore. Pokret se pravi da bi se zemlji pomoglo o najtežim uslovima. Pred Srbijom i svetom snju najteža vremena, geopolitički najteža vremena. Zbog onoga što se zbiva u Ukrajini i širom zemljine kugle i što se neće zaustaviti sutra. Ako se ne zaustavi do maja, plašim se da će dođi do katastrofalnih posledica, ako se ne zaustavi do maja, teško da će se moći zaustaviti u godinama i biće posledice katastrofalne po svet - rekao je on.

Predsednik je naglasio da je bilo reči o predstojećim beogradskim izborima i o formiranju Narodne skupštine.

- Naši svi ekonomski parametri su dobri, nijedan problem nemamo, na računu imamo preko 4,2 milijarde evra. Međutim, važno je da vladu formiramo što pre, zbog EKSPA, zbog svegha što smo obećali ljudima. Glavni infrastruktruni pšrojekti idu dobro, od auto-puta do Kraljeva, Trstenika, Požege, Požarevca - rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.