DA LI JE OVO REALNO? Novica Tončev se sveti meštanima koji nisu glasali za SPS na izborima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 18:00

DA LI JE OVO REALNO? Novica Tončev se sveti meštanima koji nisu glasali za SPS na izborima (VIDEO)

Snimci potvrđuju sve

Meštani sela Masurica u opštini Surdulica poslali su lokalnim medijima dopis i video snimke koji su načinjeni prilikom događaja koji je izrevoltirao žitelje ovog sela.

Meštani sela u opštini Surdulica koji na izborima nisu glasali za SPS osetili su na svojoj koži osvetu Novice Tončeva koji nije prezao od toga da im napakosti na najmizerniji način.

Samo par dana nakon izbora, Novica Tončev, koji je inače dao izjavu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako se mnogo brine i štiti građane Surdulice, dao je nalog da mehanizacija polomi sve kanalizacione šahte i otvore u selu Masurica gde je izgubio izbore i da se na kraju sve zatrpa.

Postavlja se pitanje da li se ovako ponaša neko ko kaže da brine o građanima Surdulice?

Na amaterskim snimcima koji su zabeleženi na licu mesta vidi se kako se po nalogu Tončeva odnosi sve ono što je tu doterano nekoliko dana pred izbore, a ono što se nije moglo polomili su i ostavili tako.

Ljudima su ostavili potpuni haos i tako napustili lokaciju.

Na snimcima se jasno čuje šta meštani govore  i kako se  radnici izjašnjavaju da su tu po nalogu Novice Tončeva. Na fotografijama se vidi kako ništa nije vredelo i kao su im ostavili pustoš.

Meštani su ogorčeni i nezadovoljni onim što im je Tončev priredio i pitaju se "ima li kraja ovom ludilu dotičnog koji uništava državnu imovinu zarad zastrašivanja građana?"
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.