Izvor: Blic, 12.Maj.2023, 11:03

DA LI DOLAZI "SULTANOV KRAJ"? Erdoganov rejting ostao u ruševinama: Dve decenije vladao čeličnim stiskom, ali bi brojne krize mogle da dođu na naplatu

Za turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, izbori u nedelju su od ogromnog značaja. Ako pobedi, on će biti ovlašćen da stavi još više svog pečata na putanju geostrateške sile sa 85 miliona stanovnika.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Parlamentarni i predsednički izbori u Turskoj

Izvor: VOA, 12.Maj.2023

Izbori u nedelju biće najteži do sada za turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, u vreme dok se zemlja oporavlja od smrtonosnih zemljotresa i ekonomske krize, a opozicija je ujedinjena pod vođstvom Kemala Kiličdaroglua koji obećava da će sproveti demokratske reforme.

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.