Ćurčić imenovan za v.d. selektora

Izvor: Politika, 17.Okt.2011, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćurčić imenovan za v.d. selektora

U prostorijama Sportskog centra u Staroj Pazovi juče je održana sednica Odbora za hitna pitanja FSS u proširenom sastavu. Pored predsednika FSS Tomislava Karadžića, kao i potpredsednika, sastanku su prisustvovali i predsednici regionalnih saveza.

Odlučeno je da sednica Izvršnog odbora bude održana u drugoj polovini novembra. Tom prilikom će, kako je rečeno, biti razmotren predlog da u narednom periodu budu raspisani izbori >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << na svim nivoima u srpskom fudbalu. Jednoglasno je odlučeno da ulogu vršioca dužnosti selektora umesto Vladimira Petrovića, koji je nedavno sporazumno raskinuo ugovor sa Savezom, obavlja Radovan Ćurčić, do juče njegov prvi pomoćnik.

D. T.

-------------------------------------------------------------------------------------

FSS u novembru raspisuje izbore

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije zakazao je danas sednicu Izvršnog odbora nacionalne organizacije za drugu polovinu novembra i predložio raspisivanje izbora na svim nivoima.

Posle sednice IO FSS usledila bi i Skupština FSS, koja po Statutu raspisuje izbore. Po izboru novog rukovodstva uslediće i izbor novog selektora državnog tima.

Tanjug

objavljeno: 17.10.2011.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.