Crta: Na izborima u Velikom Trnovcu najviše glasova osvojila Koalicija Albanaca Doline

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2022, 08:20

Crta: Na izborima u Velikom Trnovcu najviše glasova osvojila Koalicija Albanaca Doline

Na petom glasanju na parlamentarnim izborima na biračkom mestu 6 u Bujanovcu, u Velikom Trnovcu, najviše glasova osvojila je lista Koalicija Albanaca Doline - 698 od ukupno izašlih 725 glasača, saopštila je Crta.

Na drugom mestu je Socijalistička partija Srbije koja je osvojila osam glasova.

Slede liste "Albanska demokratska alternativa", lista "Miloš Jovanović - Nada za Srbiju" i lista "Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vučić - Zajedno možemo sve".

Preostalih 14 izbornih lista nije osvojilo nijedan glas.

Na izbore je izašlo 725 glasača od 1.089 birača sa pravom glasa odnosno 66,6 odsto što je više nego na prethodno održanom glasanju 27. maja kada je glasalo 56,7 odsto birača.

Glasanje je danas proteklo uglavnom u skladu sa procedurama.

Na tom biračkom mestu izbori su poništavani tri puta po prigovorima Koalicije Albanaca doline i SPS, a glasanje 23. juna, što je bio četvrti put, nije održano zbog neslaganja članova biračkog odbora, da bi potom stigla i dojava o bombi.

Od ponovljenih izbora na ovom biračkom mestu zavisi kada će biti proglašeni konačni rezultati parlamentarnih izbora održanih 3. aprila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Velikom Trnovcu izbori po peti put

Izvor: JUGpress.com, 30.Jun.2022

BUJANOVAC..Na biračkom mestu broj u Osnovnoj školi “Muharem Kadriju” u Velikom Trnovcu kod Bujanovca po peti su otvorene glasačke kutija...Ovo biračko mesto otvoreno je na vreme...Na ovom biračkom mestu tri puta su izbori poništavani zbog nepravilnosti u izbornom procesu...Poslednji, četvri...

Nastavak na JUGpress.com...

Albancima mesto u Skupštini Srbije, kažu prvi rezultati ponovljenih izbora u Velikom Trnovcu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Jun.2022

Lista Albanaca imaće svog predstavnika u Skupštini Srbije, pokazuju nezvanični rezultati ponovljenih parlamentarnih izbora u Velikom Trnovcu na jugu Srbije. Lista "Koalicija Albanaca Doline" osvojila je, prema prvim rezultatima, najviše glasova, što je dovoljno za poslaničko mesto, potvrdio je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Izbori za parlament Srbije 2022: Glasanje bez kraja i konca

Izvor: Danas, 30.Jun.2022

Izbori za parlament Srbije održani 3. aprila, biće završeni petim ponavljanjem glasanja na biračkom mestu u Velikom Trnovcu, tvrde u političkim krugovima, navodeći kao razlog da „moraju“ biti završeni.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.