Čitajte sutra u Vestima

Izvor: Vesti-online.com, 21.Maj.2019, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitajte sutra u "Vestima"

Sutra u "Vestima" čitajte kako se Hajnc Kristijan Štarhe, kome se predviđao istorijski uspeh na predstojećim izborima za Evropski parlament, našao u središtu skandala sa video-snimkom sa Ibice i zbog čega je sve to na videlo izašlo baš sada, kad je pomenuti snimak nastao još - pre dve godine. Takođe, možete pročitati kako je protekao majski susret srpskih književnika u Frakfurtu, kao i kako je Srpkinja iz Austrije ostvarila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svoje snove.

U "Vestima" ćete pronaći i:

- Dirljive priče našeg Humanitarnog mosta


- Zabavu i estradu

- Sjajne sportske rubrike i zanimljivosti

Proverite zašto nam naši ljudi širom sveta veruju već više od 26 godina.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Čitajte u novom broju "Vesti"

Izvor: Vesti-online.com, 22.Maj.2019, 07:04

Kako se Hajnc Kristijan Štrarhe, kome se predviđao istorijski uspeh na predstojećim izborima za Evropski parlament, našao u središtu skandala i zbog čega je to na videlo izašlo baš sada, iako je kompromitujući video-snimak s Ibice nastao još - pre dve godine. Pročitajte i kako je protekao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.