Ćerka premijera Vučića iskreno: Teško mi pada kada o tati pričaju ružne stvari!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Mar.2017, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka premijera Vučića iskreno: Teško mi pada kada o tati pričaju ružne stvari!

Poznato je da premijer Srbije i kandidat za predsednika na predstojećim izborima, Aleksandar Vučić, ima sina i ćerku, sa kojom ima poseban odnos.

Ona otkriva kako na nju utiče konstanstna izloženost njenog oca javnosti.

- Teško mi pada kada o tati pričaju ružne stvari, jer ja njega volim najviše na svetu - kaže Milica, ćerka predsedničkog kadnidata Aleksandra Vučića.

Skromna četrnaestogodišnjakinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je rekla da premijer nije strog otac, ali da traži od nje da uči, što joj ne pada teško, objavio je Blic.

Kaže da žali za vremenom kada su više bili zajedno.

- Ne viđam ga onoliko često koliko bih volela, a kada se vidimo, razgovaramo o svemu - o školi, drugarima, putovanjima, planovima. Ne mogu još uvek da se naviknem na ovaj način života, nedostaje mi ono vreme kad smo mogli samo da šetamo Knez Mihailovom, da idemo u bioskop - priča Milica.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Na pitanje, da li mu je ćerka slabija tačka, Vučić je odgovorio potvrdno.

- Bez ikakve sumnje. Jednako volim i nju i Danila, ali na nju sam slab i to razumeju očevi koji imaju ćerke - kaže Vučić.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

VUČIĆEVA ĆERKA MILICA PRVI PUT O ODNOSU SA OCEM: Ne viđam tatu koliko bih volela

Izvor: Kurir, 30.Mar.2017

...Skromna četrnaestogodišnjakinja je rekla da premijer nije strog otac, ali da traži od nje da uči, što joj ne pada teško..Kaže da žali za vremenom kada su više bili zajedno.."Ne viđam ga onoliko često koliko bih volela, a kada se vidimo, razgovaramo o svemu – o školi, drugarima, putovanjima,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.